Sängdags!

Har varit fullt ös idag. Först har det varit bråk hela morgonen mellan barnen, börjar bli måttligt trött på detta (jag VET, det är inte slut på mååånga år) nu! Och idag har varit värre än jag vet inte vad. Kan inte trotsperioderna vara över snart så att man får lite lugn i huset?

Sen var det ju skogsfotograferingen också. Det var ju inte så himla jobbigt egentligen, hehe. Hundarna fick dock springa av sig ordentligt! Och det märktes på Troja ikväll att hon fått tillräckligt med motion för idag, hon orkade inte alls springa så mycket ikväll när vi gjorde våran vanliga kvällsrutt med en boll på ängen. Vägde även Troja idag hemma hos Malin och hon har äntligen nått målvikten! Känns otroligt bra! Nu ska hon bara lyckas hålla den vikten med.

Efter det var det rätt lugnt fram till barnen skulle hämtas. Sen blev det ju fullt ös igen. Grejade lite på baksidan. Ryckte upp mina solrosor, med lite sorg i hjärtat eftersom dom nästan var lika höga som mig, men vissa hade blåst av och resten lutade ordentligt så då struntade jag i dom. Sålde av lite grejer som bara låg och tog plats (inte från baksidan nu då) och sådär. Åkte och handlade lite och sen var det dags för sängen för de små. Då lade sig lugnet igen!

Kollade på en film, the tourist, gick med Troja och nu ligger jag här och känner att jag skriver lite detaljerat och kanske ganska ointressant. Man kanske skulle gå en skrivkurs eller nått.. Haha! God natt på er!

20110811-223359.jpg
Bild från fotad och redigerad med appen snapbucket, rätt skojig app!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.