Malin

Vad ska jag skriva om mig? Ett personligt brev eller? Jag är helt värdelös på att skriva om mig själv så jag kommer nog bli kortfattad.

Jag är en ganska glad och sprallig person som även kan uppfattas som en tjötröv (tror jag). Gift med min alldeles egna Jesper och är väldigt lycklig med honom! Han har vunnit mitt hjärta, så att säga! Vi gifte oss en regnig dag den 8 november 2008, men ack så trevlig! Borgerligt, enkelt, hemligt, precis som vi ville ha det.

Just nu är jag mammaledig med vårat nyaste tillskott i familjen, Novalie. Jag som inte ville ha fler än två barn ändrade mig och vips så kom Novalie till! Kan ju nästan kalla henne för lite av en sladdis. Hon kom ju ändå 4,5 år efter Molly och 6 år efter Tindra. Men det är helt underbart med en bebis i familjen! Även om det ofta känns som att man inte räcker till! Framförallt är ju mornarna lite kämpiga att dra igång maskineriet med tre ungar som ska ha mat, kläder och allt som hör till. Sen bär det av till skola, förskola och sen är det hyfsat lugnt fram till 13.00 då det ska hämtas igen. Appropå det tycker jag att det är lite galet att skolan börjar redan 8.10 för så små barn. Vi började ju 8.30 när jag var liten. 20 minuter kan göra väldigt mycket kan jag tycka. Aja, nu var det ju mig det skulle handla om. Men jag tror nog att jag sätter punkt här.

DSC_7250

2 thoughts on “Malin

  1. Så trevligt att se Dig här 🙂 Stötte ihop med Din mamma och moster Katja häromdagen. Bad om att få adressen till Din blogg och här är jag nu. Allt gott 🙂 /Stefan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *