Gick ju bra detta..

Ja, det gick ju verkligen bra detta med att dra igång bloggen igen. Är helt värdelös på det ärligt talat. Gick inte så bra att hålla sig ifrån Facebook heller faktiskt. Saknade messenger för mycket, haha! Känns som att jag pratar med folk där hela tiden så jag loggade in igen!

Nu sitter jag på vårdcentralen och känner mig nästan döende! Ont i ”njurarna” (i alla fall runt där njurarna sitter) och imorse hade jag 39.9 i temp. Tung som fan i lungorna så jag kan knappt andas och astmamedicinerna hjälper föga.. Detta är nog bland det värsta jag varit med om i mitt liv! Är säkert bara en vanlig influensa men funderar på om jag inte har uvi också. Som pricken över i:et liksom.. Fy säger jag! Hostar gör jag med..

Jag är ju inte den enda i familjen som är dålig heller! Tindra har varit dålig sen i fredags och Jesper är dålig med. Även Novalie såklart.. Men idag är Tindra piggare i alla fall! Känns skönt för då kanske hon kan hjälpa till att underhålla energiknippet Molly! Herregud vilken helg det har varit.. Och verkligen en skön start på sportlovet.. Men nu måste vi väl ändå gå mot det bättre hoppas jag! För jag orkar fasen inte med sånhär skit!

Nej, får nog sluta skriva nu då detta bara blev gnäll av alltihop!

(null)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *