Jesper

Min make. Jag har länge planerat att lägga in en egen sida även till honom. Jag funderar och funderar på vad jag kan skriva om honom men kommer aldrig på något riktigt bra! Så nu sitter jag här och skriver lite på måfå, men det är väl då som det kommer från hjärtat, eller hur? För i hjärtat, det är där han finns, min man. Jag tycker fortfarande att det känns konstigt att säga att Jesper är min MAN, men det är ju det han är! Vi gifte oss borgerligt, i rådhuset, en regnig dag den 8/11-2008. Det var intimt och det var över på 5 minuter. Men det var mysigt! Vi hade bara två vittnen, min brudtärna (Malin Krewer) och Jespers bestman (Henric Wallberg). Sen gick vi på kvarterskrogen, skålade i champagne och sen bar det iväg ut på krogen. En helt underbar dag/kväll/natt som slutade i extrema skoskav! Fick gå i foppatofflor tills det hade läkt.

Vi har nu tillsammans fått 3 ljuvliga flickor som är det finaste vi någonsin har skapat. 2 katter har vi också. Vi bor i ett ”radhus” (hyresrätt) på kurveröd och trivs faktiskt väldigt bra. Vissa saker kunde varit bättre här på området, men det finns inget vi kan göra åt det. Vi överlever nog även det! Han jobbar heltid som långtradarchaffis. Han har fått ett jobb som han faktiskt verkar trivas bra med. Arbetstiderna varierar och det händer ett par gånger i veckan att han sover i bilen. Men vi överlever det! Känns som att vi får träffa han mer nu än vi nånsin gjort under hans karriär som chaufför! Han kör just nu maskiner åt Cramo för Unilast.

Vad finns det mer att skriva? Jag älskar honom av hela mitt hjärta och det är honom jag vill dela mitt liv med! Så är det med det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *