Året 2015

Nu har jag inte bloggat sen i juni.. Men jag känner ett behov av att lägga upp en liten årsresumé som jag alltid brukar! Så här kommer ett lite halvhjärtat försök..

Januari
024025

Det var nog inte så mycket som hände i januari faktiskt. Var uppe i ishallen på skridskodisco som nog blev höjdpunkten i denna månaden. Molly fyllde 5 år och hade kalas.

Februari
Har inga bilder från februari. Kommer inte ens ihåg om vi gjorde något speciellt. Dagarna flöt väl på som vanligt. Skola, dagis, handla och sen ska alla hämtas igen..

Mars
004mindre

I mars fick vi fint besök från Katrineholm och Vänersborg. Hade en helt underbart rolig kväll som jag aldrig kommer att glömma. Vaknade upp med en smärre jordbävning i huvudet och ett uppskrapat knä..

April
076

April – vårens månad. Ett försök, av många, att ta en härlig vårbild på alla mina barn. Men alla försök blir alltid lika misslyckat. Det är alltid någon av de tre som blundar, tittar bort, skriker eller tröttnar, haha! I april bestämde vi oss även vart vi skulle semestra denna sommaren – Legoland. Vi bokade i sista stund för sedan blev det fullbokat.

Maj
Hillevi dop 013 Hillevi dop 002 Hillevi dop 010

I maj fick jag äran till att agera fotograf på fina Hillevi´s dop i denna otroligt vackra kyrka i Hälleviksstrand. Det började kännas att sommaren var på intåg, men den riktiga sommarvärmen skulle ändå inte komma fören i juli.. Här började jag även få upp suget till att fotografera igen. Men fortfarande utan inspiration och motivation.

Juni
legoland 557

Novalie fyllde 1 år. Hon hade alltså funnits hos oss i ett helt år! Kändes helt galet.. Tiden sprang verkligen iväg och jag hann inte med! Vi åkte, som sagt, även till Legoland. Efter två dagar i parken hade vi en hel dag på oss att åka runt lite i Danmark innan vi skulle ta båten hem igen. Då besökte vi Skagen. Det är så himla fint där! Och lite häftigt där de två haven möts. Det är ju inte alla som kan säga att de stått med fötterna i både Skagerack och Kattegatt på samma gång! Vi var även på Skara sommarland efter en vinst av biljetter från McDonalds! Sen kom värmen..

Juli
satenas 013

Juli var en väldans varm månad! Äntligen! Vi var på stranden rätt mycket och gjorde även ett besök på flygdagarna på Såtenäs. Ungarna hade ju även sommarlov så vi försökte hitta på saker varje dag. Älskar sommaren!

Augusti
068 023

I augusti gjorde vi vårat sista strandbesök och Molly gjorde sin första dag på ridskolan. Något som hon sedan kom att älska! Hon såg fram emot sina lördagar i stallet hela veckorna! I slutet av augusti började jag även jobba, på lantmännen, igen..

September
080

Det var även varmt en bit in i September. Denna bild på Molly är tagen den 20 september och vi kunde gå i linne. Härligt! Annars jobbade jag mest.. 6 dagar i veckan för att vara exakt. Och mest nöjd blev man väl i oktober när man fick lön för mödan!

Oktober
079

Oktober bjöd på några extremt fina höstdagar! Jobbet var över för denna gång och jag mailade både kommunen och Ulna om att få börja som timvikarie inom barnomsorgen. Detta resulterade i att jag kunde börja redan i slutet av oktober på Ulna. Redan andra dagen, första dagen på Fasseröds förskola, blev jag erbjuden ett vik fram till 25 november.

November
Inga bilder. Men jag jobbade hela november på Fasseröd. Fick även förlängt fram till årsskiftet! Tycker det är jätteroligt att jobba med barn och man får verkligen lära sig nått nytt varje dag!

December
016

Julens månad. Jobbade rätt mycket och fick även förlängt nu fram till 12 januari. Sen får vi helt enkelt se vad som händer. Får jag inte förlängt ytterligare så kommer jag ringa till kommunen igen och kolla om dom kanske behöver mig. Hur som helst så spenderades julen hemma hos oss, juldagen hemma hos svärmor och nyårsafton kommer även den att firas hos oss i goda vänners sällskap!

Gott nytt år från oss! På återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *