Fotosession med Malin

Gick en sväng i skogen och fotade lite förut. Som vanligt är inte min fantasi på topp och visste egentligen inte vad jag gjorde, haha! Men det blev några bilder i alla fall.

Sen hade jag ju även tappat bort min reflexskärm givetvis. Så nu blev det massa skuggor där jag inte ville ha skuggor och nää.. Jag tror att jag behöver hitta en inspiration. Någon eller något. Något som väcker upp min fantasi igen. Förr hade jag fantasi om vad och hur jag ville fota. Nu står det still..

Edit: Lägger även till en av bilderna i svartvitt. Tyckte den blev fin så..

3 thoughts on “Fotosession med Malin

  1. Perfekt miljö att ta fina bilder i!

    Så roligt att ni kommer upp till farfars 100-årskalas! Det kan behövas några som drar ner medelåldern bland gästerna…!

  2. Hej gumman! Fin bilder, tycker jätte mycket om den svartvita, du ska få ta en serie bilder på Nomi åt mej när du kommer och då vill jag även ha svartvita, jag ska göra ett collage av henne i olika miljöer att ha på väggen, om du ids vill säga, hur går det för Krewer med barn då? väntar och väntar men hör ju inget, nåja många kramar till er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.