Måste hända nått!

Börjar vara less. Jag är helt slut i kropp och knopp! Jag orkar knappt resa mig ur soffan längre. Jag får knappt sova på nätterna för att jag vaknar av smärtan. Det har aldrig hänt förut men nu har det hänt flera gånger under kort tid. Bland annat tre nätter på raken nu, vilket gör mig rädd för att gå och lägga mig.. Nej fy! Är så less! Jag har tidigare inte haft annan smärtlindring än alvedon och Ipren. Även testat diklofenak. Men dessa hjälper inte alls. Men har inte velat ha starkare piller för att jag är rädd för dom! Men nu ger jag faktiskt upp! Jag orkar inte med detta mer! Så idag tog jag modet till mig och ringde till kk på näl, som även ska genomföra min operation, och hon skulle framföra detta till doktorn så skulle han/hon skriva ut nått starkare till mig. Barnmorskan där tyckte även att jag skulle ringa till planeringssköterskan på måndag och se om jag kan få en tid att komma dit och få gjort färdigt allt inför op. Det jag har kvar är väl egentligen bara att träffa narkosläkaren. Så det kanske går att pusha på lite så att det går fortare att få en tid sen. Men jag skulle ljuga om jag påstod att jag inte är nervös inför allt detta. Men just nu känns det som att jag bara vill ha det överstökat och kanske få sitt liv tillbaka..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *