Vardagsmotionär

Fem dagar i veckan motionerar jag. Oftast blir det fem dagar i veckan i alla fall. Om det inte är något speciellt. Upp till skolan för att lämna Tindra och sen hem. Sen samma visa när det ska hämtas! Det är 2,5 km gångväg tur och retur till skolan (i alla fall via sportstracker) så sammanlagt blir det ju i alla fall 5 om dagen. Men det är ju inte direkt plan mark man promenerar på heller så det blir faktiskt en rejäl motion man får! Upp och ner för dessa backar med barnvagn.. Puh! Men det är samtidigt väldigt skönt! Och Molly, min lilla kämpe, går ju med mig upp och lämnar Tindra varje dag. Men ibland så vill hon gärna att vi ska ta bilen för att hämta henne (de dagar hon inte är på förskolan) för att hon inte orkar. Imorgon är en sån dag. Men vi får väl se. Har faktiskt ingen lust att ta bilen den korta sträckan!

Hur som helst så köpte jag Olga Rönnbergs bok ”träning för nyblivna mammor” för ganska många veckor sedan. Igår invigde jag den och tänkte köra första passet! Såg ju inte alls jobbigt ut tyckte jag! Men tjenare! Jag skäms nästan för att skriva detta, men jag pallade inte ens hela passet innan jag höll på att klappa ihop! Körde fram till sidoplankan och sen var jag svimfärdig.. (Sen började även fröken ”detäraptråkigtatttittapånärdutränar” att gnälla ifrån babygymmet bredvid mig så jag hade väl fått sluta ändå.. Men vafan?!) Idag har jag träningsvärk. Benen, rumpan och magen. Även lite i ryggen. Fan vad jag har saknat den typen av värk! Så galet skönt! Men ändå känner jag mig inte alls taggad till tusen.. Jag har blivit helt och hållet förslappad.. Damn.. Men bara bita ihop! För såhär vill jag faktiskt inte se ut hela livet! Och ingenting kommer ju att hända av att ligga pall på en soffa dygnet runt. Nä fy sjutton!

Men nu får det ändå bli dags för skönhetssömnen (nåja..)! Så god natt då!

P.s. Börjar bli sugen på att klippa av mig håret igen.. Inte superkort men kortare än jag har nu.. Fan.. Vågar inte..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *