Shoppat!

Det har jag gjort hela dagen idag så nu är jag helt slut! Barnen har fått nya overaller till vintern, blev Kaxs till båda två iår! Var så nöjd med den sist så vi kör på det. Dom hade ju även 25% på alla ytterplagg för barn så dom blev ju ännu billigare än vad dom redan var. Molly fick en orange och Tindra fick en blå! Nu är det vinterskor, mössa och vantar som saknas. Jag har ju ännu inte lyckats hitta några bra vintervantar till barna så vi får väl se vad som hittas iår. Hade även behövt kika på fodrade regnställ till dom. Nåja..

Tindra fick även två par mjukisar och en tröja då ungen plötsligt börjat hata jeans! Sen fick Novalie lite nya kläder och en vinteroverall även hon! Och jag fick mig en ny vinterjacka i någon storlek större än förra året.. Hmm.. Men nu slipper jag ju frysa i alla fall! Känns bra att ha det fixat! Här kommer nya jackan:

IMG_6718.JPG

Lite dålig bild men det syns ju hur den ser ut i alla fall! Sen blev det även klänningar till de stora tjejerna till dopet på söndag! Jisses.. Blev endel ändå! Nu ska jag ligga på soffan en stund medan Novalie sover, Tindra kollar på Lego Batman och Molly är ute och leker. Behöver ta igen mig..

One thought on “Shoppat!

  1. Fint med röd jacka. Det var en riktig shopping dag. Hoppas att tjejerna blir nöjda med sina kläder och detta med byxor och barn är ju väldigt intressant hur fort det kan svänga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *