3 månader

Igår blev Novalie hela tre månader! Jisses vad tiden går fort alltså! Helt galet.. Hon är, för det mesta, en glad prick. Men vi brottas med magbekymmer och hon får inte alls till nummer två. Vi har fått börja med laktulos som hon får dagligen. Men tror att vi snart kommer få öka dosen. Hon har fått bajsa typ 5 gånger på 3 veckor med laktulos. Så det känns inte riktigt som att det vill komma igång.

Hon har även hunnit ha sin första feber. Ingen hög feber men hon var ändå hängig! Har inte hört henne skrika så mycket som hon gjorde då! Nu verkar febern vara borta men hon hostar lite och är lite snorig. Men inget allvarligt. Skulle egentligen varit till Bvc igår för kontroll och vaccin men våran Bvc-sköterska var sjuk så vi får väl se när hon ringer oss om en ny tid. Så just nu har jag ingen aning om hur mycket hon väger eller hur lång hon är! Får väl återkomma om det när vi varit där.

Annars har inte så mycket hänt. Hon har börjat älska att åka vagn! Märks att hon trivs bättre i Emmaljungan än Crescenten! Så det gör mig ännu mer nöjd över vårat köp! Även bilen går bättre. Nu är det inget skrikkalas där heller längre. Ja, hon har börjat dreggla så mycket att jag ibland undrar om det är tänder på G. Hon tuggar även ganska frenetiskt på händerna. Men brås hon på syrrorna så lär det dröja ännu några månader tills det är dags för sånt!

Ja, det var väl allt jag hade för tillfället tror jag.. Här kommer min lilla 3 månaders!

IMG_6566.JPG

IMG_6589.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.