Ny vagn och sånt..

Har äntligen äntligen fått hämtat hem våran nya vagn! Så jäkla nöjd är jag! Har ju hunnit med några promenader till och från skolan och även en sväng på torp och på Ikea. Den är riktigt skön att köra och Novalie verkar trivas väldigt bra! Hon som inte riktigt varit så imponerad av att åka vagn tidigare verkar nu njuta av att ligga där i. Så skönt!

IMG_6324.JPG

Har även hunnit vara på bvc en gång till. Denna gången var det läkarundersökning och hon fick högsta betyg! Läkaren var även imponerad över hur stark Novalie är i nacken. Men det har hon ju varit sen hon föddes! Vägning och mätning stod också på schemat. Nu väger hon 5570 gram och mäter 59 cm över havet. Något hon också börjat med för bara några dagar sedan är ljudliga skratt! Och det värmer ju hela själen när man får höra det! Lilla dockan!

Idag när vi gick till skolan var det en väldans massa dimma och kyligt i luften. Känns verkligen att hösten är påväg! Det slog om bara pang bom! Men det är ju lite mysigt samtidigt. Häromdagen var det bara 6 grader ute när vi gick så då fick lillan inviga fleeceoverallen och dom två stora tog sina lurvfleece. Men på dagarna är det ju fortfarande 20-22 grader varmt! Men det är väl snart ett minne blott det med tyvärr. Saknar redan sommaren…

IMG_6347.JPG

IMG_6353.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *