Novalie 2 månader

Igår (fredag) på hennes tvåmånadersdagen var vi på Bvc för invägning. Och lite koll på vad hon ”kan” och sådär. Hon gick ju såklart igenom med gott betyg! Och jag fick fylla i nått sånt där formulär på hur man mår. Så jag gick väl också igenom antar jag! Lillan följer sina kurvor galant och vägde in på 5380 gram och mätte 58 cm över havet. Liten börjar bli stor! Har fått slänga ut det mesta i storlek 56 nu och gått över helt på 62. Får vi väl se hur länge den storleken kan användas! Garderoben behöver i alla fall uppdateras kan jag säga..

IMG_6206.JPG

Hon ska även få en ny vagn nästa vecka. Sålde våran ”gamla” i förrgår. Vi har varit och tittat på en ny och har nog bestämt oss för vilken vi vill ha med. Vill inte säga så mycket mer än så nu fören vi har den nya hemma. Men jag är helt förälskad i den! Haha! Om man nu kan bli det.. Hoho! Kommer förmodligen hämta den nu i början på veckan i alla fall. Wiiihiihiii!!

Men nu ska jag sluta svamla! God natt på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.