Lägga sig i tid?

Det verkar inte riktigt vara min grej detta med att lägga sig i tid. Jag somnar nog alldeles för sent egentligen. Klockan är nu 23.30 och jag har precis lagt mig. Kanske jag hinner sova en timme innan lillan vaknar för mat igen. Hon verkar ha tagit för vana att vakna en gång mellan 00.30-01.30 och sen en gång vid 05.00-06.00 för att sedan sova till 8-8.30. Rätt sköna tider måste jag säga. Och kvällsmålet äter hon då gärna vid 20-21.

Men idag har varit en rätt ”jobbig” dag om man får säga så? Det har varit grinigt och kinkigt i princip hela dagen! Och hon har bara sovit korta stunder i taget. Hon har inte ens kunnat sova i vagnen utan har bara velat vara i famnen och knappt det vissa stunder. Pricken över i:et kom ju också här på kvällen, innan läggdags för dom stora barnen, då jag upptäckte att Molly var tröttare och gnälligare än vanligt. Kände på henne och hon var varm, tog tempen och mycket riktigt hade hon feber! Dagen kunde ju inte sluta bättre.. Så nu fick ungarna plötsligt sommarlov två dagar tidigare än planerat och jag får även lov att dra med sjuklingen ut både imorn och på fredag då Tindra har sina två sista dagar på simskolan. Ojoj nu kommer den första stora prövningen som trebarnsförälder, höhö! För ja, Jesper började ju om att jobba i måndags och idag fick han en körning upp till Västerås och Stockholm så han är inte ens hemma inatt. Men vi ska nog klara detta med ska ni se!

Nej, nu måste jag verkligen sova! Om det ens är någon ide! Är någon som ligger och knorrar i sin säng.. Får väl se! God natt!

20140702-234213-85333514.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.