Denna värme!

Den tar kål på bebisarna. Och faktiskt på mig som måste bära runt på min bebis då hon inte alls är något fan av att ligga själv. Sova på dagarna vill hon inte heller göra någon annanstans än i famnen. Så nu har jag beställt en bärsele! Efter mycket velande om vilken sort jag ville ha så beslutade jag mig ändå för att köpa en manduca! Så nu går jag bara och längtar efter att den ska komma så att man kanske kan få nått gjort här hemma! Bara hoppas att hon trivs i selen med.. Men det gör hon nog bara hon får vara nära! Denna blev det i alla fall:

20140710-150617-54377166.jpg

Igår gjorde vi ett försök att besöka stranden. Det gick hyfsat bra! Novalie kunde i alla fall ligga i vagnen nästan en timme! Tjoho! Och så hade jag lite hjälp av ”lektanten” Malin O som lekte med de större barnen i vattnet. Även Malin K var med, men hon hade ju Albin att passa med. Men ungarna uppskattade i alla fall det korta strandbesöket! Och jag med för den delen! Att få komma utanför lägenheten en stund. Får nog bli ett strandbesök i helgen med. Då är ju Jesper hemma och jag kan sitta i skuggan med Novalie. Även om jag måste ha henne i famnen för att göra fröken nöjd!

20140710-151109-54669073.jpg

Idag åkte vi ner till stan för några ärenden. Willys för att köpa ersättning, mc Donalds för lite lunch, banken för att sätta in lite pengar och så förskolekontoret för att lämna in lappen om ändrad vistelsetid för Molly. Hon kommer gå på allmän förskola från och med nu. Så hon börjar ju inte om där fören skolan börjar den 20 augusti.

Känner mig lite otillräcklig för mina barn för tillfället. Eftersom vi har så svårt att komma oss iväg och hitta på saker när minstingen är så ”krävande”. Men det kanske vi också kan ändra på när vi får hem selen. Men lite kan jag ändå inte låta bli att hoppas att detta bara är en fas och att det snart går över så att hon kan sova någon annanstans än på mig. Så att vi kan komma iväg på en promenad i alla fall! Och kanske leklandet någon dag. Nått får vi försöka hitta på snart i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.