Bvc-besök igen!

Hade faktiskt glömt bort att man ränner såhär ofta på bvc! Men nu var det dock 2 veckor sen. Men hur som helst så har lillan växt väldigt bra! Hon har snart passerat 5kg-sträcket och det är inte så konstigt att kläderna i storlek 56 nu börjar bli för små! Hon vägde nu 4970 gram och var 56,5 cm lång.

Hon har börjat le så himla mycket nu och är mycket mer ”med”. Det är så roligt! Rutiner? Det har vi knappt några.. Hon äter ungefär var tredje timme.. Lite oftare på kvällen av någon anledning. Jag har ju slutat amma så det har ju inte med ”tunnare mjölk” att göra heller. Men antar att hon laddar upp för natten liksom. För sen sover hon 6-7 timmar innan hon vill ha mat nästa gång och sen sover hon 3-4 timmar till innan hon gör morgon. Eller ja, det är så dom 3 senaste nätterna har sett ut i alla fall! Så där är hon inte lik sina systrar i alla fall! Haha! Dom sov 11-12 timmar per natt vid denna åldern. Det gjorde Tindra i alla fall.. Men jag ska inte klaga! Finns dom som har det värre!

Nästa besök på Bvc är den 15/8, på lillans 2 månaders dag. Och så fick vi bokat in läkarbesök den 27:e tror jag det var.. Så då kommer väl nästa uppdatering om läget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *