1 månad

Imorn blir Novalie en månad gammal! Jisses vad tiden går fort! Och idag gav hon mig första riktiga leendet. Hjärtat smälter ju. Är lika speciellt tredje gången som första! Jesper lyckades locka till sig ett leende redan igår, men då var jag inte ens hemma! Jag var på maxi och handlade, haha! Världens finaste bebis!

20140714-185051-67851331.jpg

20140714-185050-67850386.jpg

Och nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå. För ikväll kommen min syster Anna-Carin och Emmelie hit. Ska bli trevligt med lite sällskap på dagarna faktiskt. Så vi får väl se vad vi ska hitta på. Dom stannar ju bara till torsdag så nått skoj får vi försöka med i alla fall! Och så har vi Bvc inbokat på onsdag igen.

Appropå Bvc är jag lite ledsen. Våran sköterska ska vara tjänstledig och pröva på något annat ett tag. Väldigt tråkigt då jag gillar henne skarpt! Har haft henne sen Tindra föddes liksom. Så hon känner oss. Nu ska vi få någon som heter Malin. Och är det hon jag tror att det är, som gjorde 6-års kontrollen på Tindra och gav henne vaccinationen, så är jag mindre imponerad. Men vi får väl se om jag kan ändra uppfattning om henne! Får ju ge henne en chans i alla fall annars får jag fråga om vi kan få byta helt enkelt.

Nej, nu kallar lillan på mig igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.