Skriva några ord

Novalie är nu 3 dygn och en otroligt snäll bebis. Dock har denna natten varit lite av en mardröm. Suttit och ammat nästan konstant sen 01.30. Måttligt trött nu, haha! Får försöka vila en stund sen när vi kommit hem från näl. För dit ska vi idag på återkontroll och göra pku-provet bland annat.

Molly avgudar sin lillasyster! Ja det gör Tindra med. Men igår ville Molly att jag och Novalie skulle följa med Jesper när han skulle hämta hem henne från dagis. Så det gjorde vi. Novalie låg och sov i vagnen, Jesper går in och ut kommer tio ungar, haha! Då har Molly sprungit runt och samlat alla barnen så att dom ska få komma och titta på hennes lillasyster! Sötunge!

Dom är snälla mina stora barn. Men dom slåss och bråkar gärna om vem som ska hålla! Och Molly med sitt humör blir ju oftast rosenrasande om jag säger att hon inte får hålla just nu pga mat eller sömn.. Men i övrigt går det väldigt bra!

Nu verkar denna donnan ha somnat igen så bara försöka lägga ner henne igen och kanske få, i alla fall, en halvtimme till med sömn? Ska även försöka skriva ner en förlossningsberättelse någon dag. Kommer nog dock göra den lösenordsskyddad men det är ju bara fråga om lösenordet om ni är intresserade av att läsa sen!

20140618-050937-18577620.jpg

One thought on “Skriva några ord

  1. Grattis igen till finingen! Mellan dygn 2-3 är det väldigt vanligt att de suger konstant för att dra igång produktionen så det blir säkert bättre nätter sen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.