Shoppat!

Nu börjar jag känna mig ganska klar. Fick shoppat lite bebiskläder igår tillsammans med Tindra. Så nu tänker jag inte köpa mer i storleken 50/56! Och kläder i nästa storlek känner jag att det är roligare att shoppa sen när bebisen kommit ut! Även om det egentligen inte spelar någon roll med färger och sådär så känns det ändå bäst så. Idag hittade jag en superfin filt från färg och form! Så nu har bebisen fått en egen filt med. Köpte även ett första blöjpaket. Jäklar vad allt börjar kännas verkligt. Men samtidigt känns det såååå långt borta att vi snart är fem i familjen! Men förhoppningsvis så har vi ju en liten snutt i familjen innan denna månaden är slut.. Konstig känsla.. Sen är det ju även Julias tur att få sin lilla bebis! Ska bli så himla roligt! Och det har varit roligt att följas åt lite. Myssommar helt enkelt!

Nu väntas bara barnmorskebesök på måndag då det ska pratas igångsättning och förlossning. Lite nervös känner jag mig egentligen.. Men det blir nog bra. Någon som vill gissa på datum, kön och vikt/längd kanske? Vet dock inte ens om någon fortfarande läser här inne då jag är så kass på att blogga! Haha!

Nä nu börjar det bli dags att hämta Tindra snart! Men här kommer lite bilder på lite av det som handlades igår och så på filten.

20140605-130942-47382408.jpg

20140605-130943-47383366.jpg

20140605-130944-47384438.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.