Magiska månaden!

Nu har vi kommit till den där magiska månaden. Månaden där allt ska hända. Månaden där våran familj förvandlas från 4 personer till 5. Månaden där våran lillfis Tindra plötligt blir 6 år. Den första riktiga sommarmånaden. Åh, känner mig lite sentimental.. Vid nästa besök hos barnmorskan ska vi prata (och skriva några rader) om förlossningen. Hon ska även skicka en remiss om igångsättning pga min foglossning och att jag mår så himla dåligt! Så lite pirrigt är det allt!

Allt är i princip färdigköpt till bebisen med. Bilstol, vagn och säng. Sängen står uppställd och bäddad. Dock kommer jag få byta sängkläder i den innan bebisen får ligga där i då vi har en katt som uppenbarligen gillar sängen med! Grr.. Kläder har vi dock inte köpt så mycket, men tänkte kanske ta en liten shoppingrunda någon dag. Men känns så svårt då jag verkligen inte vet hur stor denna bebisen är. För barnmorskan uttryckte klart och tydligt att denna bebisen minsann kommer vara större än tjejerna! Så nu vet jag inte längre vilken storlek jag ska köpa mest av! För både Molly och Tindra kunde då ha storlek 50 i minst en månad. Men dom var så små.. Äh, det blir nog bra! Får väl shoppa när bebisen kommit ut istället! Det som är kvar att köpa nu egentligen är väl lite blöjor och sånt. Kan vara skönt att ha det hemma så man slipper handla påväg hem från BB!

25 dagar kvar till BF och för mig så kan bebisen gärna komma imorn!

20140601-110154-39714381.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *