Barnmorskebesöket!

Så var det dags idag. Barnmorskan igen. Nu har hon skickat in en remiss om igångsättningen så det är bara hålla tummarna. Hoppas på att svaret ska komma redan denna veckan! Vill verkligen få tillbaka rörligheten nu.. Har ju så ont att hon knappt kunde mäta magen eller lyssna på hjärtljuden! Knakar i hela bäckenet med. Nåja, sen pratade vi även om tankar runt förlossningen. Jag känner numera att jag tar det som det kommer. Lustgasen lär jag ju vilja hålla lika krampaktigt som tidigare, haha! Men sen har jag faktiskt inte tänkt på någon mer smärtlindring. Gick ju bra sist. Men håller även sånt lite öppet. Sen skrev hon även med att jag vill ha lite extra hjälp och stöd med amningen! Jag vill ju gärna att den ska funka. Men måste även försöka att inte bli så ledsen och nere om den INTE skulle funka som jag blev sist! Så det är ju lite kluvet det där. Och jaa, vad sa vi mer? Att jag vill ha eget rum! Och möjlighet för Jesper att sova över om vi skulle vilja! Har han ju inte fått göra med varken Molly eller Tindra! Men nu när BB är ombyggt så är det bättre tydligen. Så får hoppas på det. Kanske jag kan utnyttja dom där två dygnen på BB för att försöka vila lite extra innan man kommer hem till allt stoj. Är många som säger att man borde ta till vara på den tiden så jag får överväga det! Men känner jag mig själv rätt så lär jag vilja hem så fort som möjligt.

Sen var det inte så mycket mer om det. Mina värden var hur bra som helst! Hade till och med högre hb nu (när jag slarvat lite med järntabletterna) än tidigare! Mitt hb var 122(!) och allt annat var utan anmärkning. Blodtrycket var 105/65. Missade dock vad hjärtljuden låg på denna gången då jag blev så snurrig att det svartnade för ögonen. Sf-måttet var 37.. Och idag är jag i vecka 37+3. Kanske dags att ta en magbild också? Har verkligen varit kass på det denna gång! Man vet ju aldrig, kan ju bli sista bilden nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *