Stockholm

Som jag sagt tidigare så är Jesper i Stockholm för att gå bredvid på nya jobbet. Han ska vara där även denna veckan! Så jag och ungarna packade in oss i bilen och åkte upp mot stora staden i fredags! Vi saknar ju faktiskt pappan i huset så vi ville träffa han. Hade planer på att gå på Skansen på lördagen men det var bara utesluta detta då jag knappt kunde ta ett steg utan att vilja gråta. Hur som helst så blev det en mysig helg!

Fredagen spenderades i Uppsala hemma hos Linus och hans två barn. Ungarna lekte, vi grillade och satt och pratade till ganska sent. Var även två andra tjejer där, Erika och Jenny. Var riktigt trevligt faktiskt och det var skönt att få träffa lite folk! Innan vi åkte dit så åkte vi dock på lite flygplansspaning. Det var ju lite skojigt det med.

20140519-125600-46560200.jpg

På lördagen åkte vi in mot Stockholm igen redan efter frukost! Men vi hade väldig idétorka på vad vi skulle hitta på med tanke på att jag hade så ont. Hamnade på en lekplats vid Kaknästornet men den var ju inte mycket att hänga i granen direkt. Sen tänkte vi åkt och kollat på slottet. Men vägbyggen och skit gjorde att vi tröttnade efter att ha snurrat där en stund så vi åkte vidare. Hade ju bestämt att vi skulle ta in på hotell den natten så vi åkte dit och checkade in istället! Sen åkte vi en sväng till Heron city och kollade runt lite och barnen lekte på den lekplatsen istället. Sen handlade vi och åkte tillbaka till hotellet! Där badade ungarna lite och sen lade vi oss och kollade på tv. Det slutade med att Jesper somnade först av alla mina barn, haha! Stackarn har haft en lång vecka. Sen somnade barnen inte så jättelångt efter. Själv fick jag äntligen tillfälle att ligga och vila och kolla på tv resten av kvällen!

20140519-130225-46945478.jpg

Kan väl slänga in en ”liten” mage också. Vecka 34+1. Kommer helt seriöst att sprängas snart! Jag lovar!

20140519-130438-47078583.jpg

Söndagen var ändå dagen som blev bäst! Började med frukost, som jag dock inte blev så imponerad av, sen heron igen för att låta ungarna leka på leklandet en stund. Sen hittade vi till den bästa lekplatsen jag varit på hittills! Mulle Meck ute i Solna. Ungarna älskade den! Och det var massa träd så man kunde välja skugga om man ville. Hur skönt som helst! Massa hus att upptäcka, träd att klättra i, plaskdamm, vattenfall, gungbrädor och linbana. Ja, den lekplatsen kan jag verkligen rekommendera! Sen var den ju inhägnad också! Tummen upp på det! Ändå kunde jag dock få lite panikkänsla så fort jag inte såg Tindra. Men det sitter väl antagligen i sen Borås djurpark.. Kommer man nånsin kunna släppa det? Det är ju ändå två år sen nu..

20140519-131057-47457788.jpg

20140519-131056-47456896.jpg

20140519-131120-47480415.jpg

När vi lekt färdigt där fick vi börja dra oss tillbaka för att hitta hotellrum till Jesper. Var fullbokat typ överallt! Tillslut hittade vi ett rum på infra city, men bara till tisdag. Sen står han kvar på väntelistan ifall att det skulle bli ett rum ledigt! Kan ju hoppas det, för hans skull! Sen handlade vi lite färdkost innan vi skulle påbörja hemresan.

Det var tungt att lämna Stockholm. Kändes som att Jesper ska vara borta i en evighet och inte ”bara” en vecka. Men veckan kommer säkert gå fort! Så snart är han nog hemma igen! Med ett nytt jobb påväg mot nya erfarenheter! Tjoho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *