På begäran!

Har fått klagomål att jag bloggar för dåligt, så jag får väl dra ihop ett inlägg, haha! Största anledningen är väl att jag egentligen inte har nått vettigt att skriva om. Och är det nått jag kan skriva om är det oftast bara gnäll och klagan då jag inte mår så jäkla bra i denna graviditet! Illamåendet är tillbaka. Inte med samma kraft som tidigare men jag får ta en lergigan ibland för att ens kunna röra mig. Halsbrännan är from hell! Aldrig känt något liknande och så är det foglossningen och orkeslösheten.. Som sagt, bara gnäll, och då känns det lika bra att hålla käften! För vem orkar läsa om sånt dag ut och dag in? Och man ska ju inte gnälla över något som egentligen är självförvållat, haha! Och sen finns det ju MÅNGA som för allt i världen hade bytt med mig utan att tveka!

MEN nu tänkte jag skriva om nått annat med. Handlar visserligen också om kroppen men inte på samma sätt! Jag har bestämt mig för att springa vårruset nästa år! Så efter denna graviditet kommer jag fokusera en hel del på löpning. Självfallet kommer jag även försöka styrketräna men största fokus kommer ändå ligga på kondition. För den är verkligen obefintlig! Och ska jag orka mig runt 5km i hyfsat tempo så är det verkligen en bra tid att börja springa till sensommaren/hösten! Du kanske är sugen på att hänga på Krewer? Vårruset i maj 2015?

Annars då? Börjar närma sig slutet nu och det känns så himla skönt! 6 veckor kvar! Samtidigt som jag har lite panik.. Är nervös som fan inför förlossningen. Anledningen till det orkar jag dock inte gå in på. Barnmorskebesök inbokat på tisdag. Jesper åker till Stockholm idag för en veckas ”utbildning” på det nya jobbet. Ja, det är vad som händer just nu! Men nu måste jag ta fram lite kläder till våra prinsessor som ska på kalas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.