Gick upp ett ljus!

Var hos barnmorskan idag. Då gick det upp ett ljus för mig lite att det faktiskt bara är 6 veckor kvar till touchdown! Ja, plusminusdagarellerveckor. Men det är faktiskt rätt nära nu. Och ännu närmare kändes det när hon började prata om att det börjar bli dags att packa bb-väskan och frågade om vi hade handlat färdigt. Jag har ju tänkt att det är jättelångt kvar, så vi hinner! Men vi har knappt handlat några kläder och inte ens köpt en säng än, haha! Men å andra sidan kan jag ju ställa iordning och bädda den direkt när vi väl köper en och bädda den färdigt inför ankomsten utan att behöva ställa undan den och vänta. Så det kanske är positivt.

Vi pratade även om förlossningen lite. Jag är lite nervös inför den. Eller ganska mycket om jag ska vara ärlig! Mer denna gången än dom två tidigare.. Men hon lugnade mina nerver lite! Kändes skönt! Hon är så gullig! Var ju även hon som förlöste mig med Molly så det känns ju som lite speciellt bara det, haha!

I övrigt gick besöket också bra. Kollade aldrig hb men sockret låg på 5,7 och vikten låg på +11kg. Suck.. Kommer få kämpa ännu hårdare efter denna graviditet för att komma ner i vikt igen! För nu låg jag ju redan på massa plus innan jag blev gravid. Nåja, får bli ett senare problem helt enkelt! Blodtrycket var stabilt på 110/65 och jag höll på att svimma när hon lyssnade på hjärtljuden då bebis ströp blodtillförseln genom att trycka på pulsådern, haha! Hann inte lyssna så mycket men min vilding var jättevaken och rörde sig så hjärtljuden var rätt höga. Pendlade mellan 155-160. Men nu verkade den i alla fall ha vänt sig nu och låg med huvudet neråt! Sist låg den i säte. Men huvudet står högt och är rörligt så mycket kan då hända ännu. Fast å andra sidan så gjorde både Tindra och Molly också det tills dom tog hål på hinnorna inne på fl! Men jisses vad jag babblar.. Är väl lättare att säga att allt såg bra ut? Punkt.

Nu ska jag fortsätta kika på hockeyn! Sverige är fan nära att åka på stryk mot Norge! Pinsamt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *