Börjar kännas!

Ja, nu börjar det kännas att det närmar sig slutet! Inte minst i kroppen och hur den beter sig men också på alla inköp som gjorts och ska göras. Jag hade tänkt köpa en begagnad spjälsäng. Jag har väntat och letat och väntar lite till. Men då jag gärna ville ha en säng som man sedan kan ta av ena sidan på när bebisen är större så har det varit lite begränsat. Har funnits i Gbg och sådär men det känns inte värt att åka såpass långt för en säng. Speciellt inte när dom finns hyfsat billiga nya på Ikea här hemma. Så idag gav vi upp letandet helt enkelt! Så vi åkte till Ikea och köpte allt nytt istället. Blev en Ikea sundvik och jag är supernöjd! Tycker den är så himla fin!

20140524-222428-80668398.jpg

Så ser den ut. Blev även täcke, kudde, spjälskydd och ett nytt set med lakan och påslakan. Sängen har vi dock inte skruvat upp än. Får se om vi gör det imorn eller om vi tar det nästa helg! Har ju en liten sjukling här hemma med. Lilla Molly är inte riktigt kry!

Sen har min fått bli lite extra lycklig idag med! Han fick köpa sig en ny tv som han har dregglat över i nästan ett år, haha! Han är som ett barn på julafton! Så nu ska jag äntligen få som jag vill och sätta upp våran gamla tv i sovrummet. Ska bli jäkligt skönt! Och jäklar vilken skillnad på bildkvalite alltså.. Ja, jag blev ruskigt nöjd jag med kan jag erkänna!

Men nu ska vi testköra tvn lite innan det blir dags för sängen! Molly verkar äntligen vara påväg att somna om efter att hon vaknade för en timme sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.