Tindras önskelista

Eller kanske min, till Tindra? Är i alla fall två månader kvar tills hon fyller år och många har frågat mig vad hon önskar sig. Jag har som vanligt svarat att jag inte har någon aning, men efter att ha gått igenom hennes kläder så är det nått hon verkligen behöver! Så nu skriver jag en lista här med både saker hon behöver och vill ha!

– färgglada kläder 122/128 (hon har massa blått, grått och svart. Hon behöver allt från sommarkläder till lite varmare)
– cykel 20″ (vi har dock sagt att vi kanske köper en nästa år då dom kostar endel)
– tuffa kepsar
– trickspark (en speciell sparkcykel, ska försöka hitta en bild)
– Spider-Manleksaker
– vattenpistoler
– turtlesleksaker
– lego
– målvaktsskydd som hon kan ha ute (finns typ i alla leksaksaffärer)
– bandyklubba och boll

Ja, det var väl lite grejer i alla fall. Tricksparken ser ungefär ut som bilden nedan. Vet att det har funnits en lite billigare variant av dom på Coop om jag inte minns fel. Den har lite mindre hjul och styren är inte ställbart.

20140408-144634.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.