Ont i kroppen

Är nu soffliggare återigen. Har rört mig alldeles för mycket idag efter att först köpt en cykel till Molly och sen en kort sväng på torp för att köpa överdragsbyxor till Tindra och nya vårskor till dom båda två! Nöjd över att jag hittade skor på stadium för medlemspris 149:-/par som faktiskt var fina! Tyckte i alla fall både jag och ungarna! Och jag älskar verkligen alla lysande färger som kommit nu. Man blir så himla glad av färg, inte sant?

20140320-192847.jpg

Dom rosa till Molly (såklart) och dom gröna till Tindra! Syns lite dåligt på bilden men dom är i ordentligt lysande färger, haha! Cykeln till Molly blev rosa även den. Hon hade kollat in en cykel på Coop som hon gillade men den var av förra årets modell och självklart fanns den inte kvar nu när vi väl skulle köpa den. Hittade dock en annan som var riktigt fin och hon blev då garanterat den lyckligaste ungen på denna gården då hon fick se den! Hon har varit ute och cyklat sen jag hämtade hem dom strax efter 14!

20140320-193226.jpg

Nu är det hockey på tvn! Äntligen visar dom ett vettigt lag att titta på – Luleå såklart! Dock har jag inga förhoppningar om vinst men det är i alla fall underhållning! Dom ligger under med 2-0 i matcher, men lite förhoppning finns ju för tillfället ändå då Luleå lyckats peta in 1-0 i denna matchen. Wei! Nej nu ska jag fortsätta kika på matchen! Ha en trevlig kväll!

20140320-193541.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.