Mysig dag med familjen!

Idag har vi haft en riktig mysdag hela familjen! Började i Trollhättan och gick till apoteksgruppen för att hämta ut baby to be-boxen. Sen gick vi vidare till beginners. Där spenderade vi två timmar. Vi hade bestämt oss, innan vi åkte dit, vilken vagn vi skulle köpa till bebisen. Men när vi väl kom dit så hittade vi ju två andra vagnar med. Men efter mycket velande fram och tillbaka så slutade det ändå med den vi åkte dit för, så vi blev nöjda båda två ändå! Det blev en Crescent Classic i färgen svart/röd och jag tror inte att vi kommer ångra det valet! Ungarna fick också köpa en liten ”present” och välja varsin leksak bara för att dom var så snälla där inne. Tog ju trots allt sin lilla tid.. Molly valde leklera med en ”glassmaskin” som hon nu suttit och lekt med en stund. Tindra valde en playmobilhäst med ett litet stall och tillbehör.

20140322-184308.jpg
Nöjd tjej!

Efter Trollhättan så kom Jesper på iden att vi kunde gå på bio och se frost. Toppen! Har velat se den länge! Så vi gick och köpte biljetter och sen gick vi till McDonalds och åt. Sen gick jag och Molly in på Lindex och utnyttjade presentkortet vi fick från våra nya hyresvärdar i julas. Där blev det lite bebiskläder förståss! Hittade en body och byxor på rea för 50:-/st och så blev det två par strumpor och en tunn liten mössa. Tog ingen jättebra bild för jag orkade helt enkelt inte..

20140322-184820.jpg
Helt ofattbart att dom kläderna förmodligen kommer vara aningen för stora när bebisen kommer. I alla fall om den brås på syrrorna med sina 48cm och strax över 3kg! Kläderna är i storlek 56.. Jag kanske skulle köpa lite kläder i storlek 50 också..

Nåväl, efter Lindex så gick vi till hemmakväll och köpte godis och sen till bion! Filmen var toppenbra och ungarna satt som förstenade båda två! Direkt filmen var slut så tyckte Molly att vi skulle se den igen. Så det är ett väldigt gott betyg!

Nu har vi kommit hem och ungarna har fått leka lite med sina nya leksaker och själv tänker jag parkera arslet i soffan alldeles strax. Ska bara göda ungarna med lite kvällsmat först. Kan säga att jag är helt slut efter denna dagen men oh så mysigt vi har haft det! Så det var klart värt det!

Ha en fortsatt trevlig helg och kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.