27+0

Går in i en ny vecka idag. 27 fulla veckor har gått vilket betyder 13 veckor kvar. Jag är less.. Jag är en sån som verkligen inte tycker om att vara gravid! Det är nog bra att man ändå ”glömmer” så snabbt som man ändå gör.. Och att allt ändå är värt det när man väl får sitt lilla mirakel i famnen! Står att livmodern nu är i en stor tillväxtfas. Tycker inte att min mage behöver växa mer nu ärligt talat! Jag är gigantisk! Haha jisses.. Foglossningen har varit ”bra” idag och har orkat både handla och laga mat utan besvär. Och utan att behöva använda mina kryckor! Skönt! Hoppas på en lika bra dag imorn då vi ska bege oss till Göteborg för att gå på baby&barnmässan. Ska bli mysigt att få komma iväg lite faktiskt! Men jag får väl ha med mig kryckorna som säkerhet, haha! Men hur som helst så tycker jag att tiden kan gå liiite fortare nu fram tills det är dags! Please?

Vädret idag har ju varit helt underbart! Och så ska det fortsätta hela helgen. Mot solväggen idag var det 24 grader. Hur skönt som helst! Satt ute och läste en stund och bara njöt! Får nog bli grill nån av dagarna i helgen i alla fall. Kanske skulle göra mina chiliburgers? Det var Jespers önskemål och jag kan nog hålla med han om att det lät ruskigt gott!

Men nu ska jag strax natta barnen och sen parkera arslet i soffan igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *