Pojke eller flicka?

Eftersom vi inte fick veta på ultraljudet (för att bebisen bestämde sig för det!) så är jag extra nyfiken på vem som gömmer sig där inne! Finns ju massvis med tester på internet man kan göra. Enligt detta test: Pojke eller flicka Så var det 75% chans att det är en pojke där inne! Enligt kinesiska kalendern så är det en pojke. Enligt detta test: http://mammasidan.se/gravid/pojke-eller-flicka så är det 55% chans för en pojke och enligt ett annat test (minns inte var det var) så var det 50/50! Så det lutar ju mest åt pojke om man ska lita på sånna rön! Men jag vet inte jag. Känner mig nästan säker på att det är en tjej! Så jag kommer nog få en riktig chock om det är en pojke där inne, haha!

Just nu känner jag att tiden sniglar fram lite. Men nu har vi i alla fall passerat halvtid! Är nu i vecka 20+5 och det är nu det brukar gå utför. Med min vikt alltså.. Har fortfarande inte gått upp nått men det är efter halvtid som det har sagt pang de andra två gångerna. Men det återstår att se när jag har tid hos barnmorskan nästa gång. Då får jag väl uppdatera här med som jag gjort tidigare. För då kommer ju alla prover och sånt börja. Och även SF-mätningarna. Ska försöka hitta dom tidigare siffrorna så jag kan jämföra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *