Gå ner i vikt!

Jag har önskat mig Olgas bok ”Träning för nyblivna mammor” av Jesper i present efter förlossningen. Då började vi skämta om det att tänk vilka blickar han skulle få om han kommer in med den boken och ger den till mig på BB, haha! Jag skulle ju uppskatta det för jag vill ha boken, men man kan ju undra hur andra hade reagerat. Sen drog vi iväg lite med att han skulle säga nått i stil med att, nu får du fan forma till dig! Sådär kan du inte se ut! Sätt lite fart! Haha! Folk hade väl idiotförklarat han på plats! Kanske sparkat ut han från BB rent av, haha!

Nu har jag ledig helg. Ska faktiskt bli riktigt skönt! Även om jag inte jobbar så mycket så uppskattar man sin ledighet. Det har varit rätt intensivt det sista. Häromdagen ringde dom även från VG-regionen och ville ha in mig som vikarie. Även till sommarn då också. Men till sommarn kan jag inte! Och sen var det dessutom på urologen och där trivdes jag inte alls, så det var inte värt det. Och till sommaren kan jag ju inte ändå!

Nu sitter jag bara och väntar på min kära man. Han är tidig hem idag! Gött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *