Nytt år och nya utmaningar!

Då var det första januari och ett nytt år har startat! Vaknade upp och kände mig bakis. Helt utan anledning kan tilläggas för jag drack bara cola igår! Vi hade en mysig hemmakväll i goda vänners lag med god mat och lite sällskapsspel. Barnen lade sig vid 20-tiden (men somnade dock inte fören vid 22.15) och sov till 9.05 och 9.20! Det var väldigt skönt kan jag säga! Dom blir så himla uppspelta när det är folk här och Molly har börjat om att få sina utbrott så speciellt hon behövde sina timmar att sova. Och ja, jag med för att orka med dagen, haha! Vid tolvslaget gick vi ut och kikade på alla raketer. Själv hade vi inga köpt till detta nyår men jag tyckte det var mysigt att bara stå och titta! Och glad för att vi inte gjorde samma misstag igår som vi gjorde förra nyår och väckte barnen så att dom fick vara med och titta. För Molly var livrädd och bara skrek och somnade inte om fören 4.30 typ. Raketerna vi kollade på nere i stan var dock ingen fara tyckte hon! Men dom är antagligen såpass långt borta att hon inte känner någon rädsla för dom.

Hundar och katter hölls inne och det var ingen som var rädda! Men Troja ville dock inte gå ut för att nattkissa. Fick tvinga ut henne och då gick det bra! Tycker dock väldigt synd om de djur som är väldigt rädda för smällare och raketer. Ja självklart även människorna som är rädda för sånt. Det är tur att det inte smälls varje dag i alla fall!

2013 slutade oerhört bra för mig! Jag fick ett jobb och fick spendera julen uppe i Piteå. Kunde ju inte bli bättre! Så nu blickar vi framåt! Denna veckan består av jobb i dagarna fyra och sedan även kalas på söndag för min lilla fyraåring som fyller år på lördag! FYRA år blir hon! Helt galet! Och på hennes önskelista står Zhu-Zhu pets hamstrar i olika färger och en rosa dockvagn med vita prickar på! Och det sistnämnda kommer hon att få av mig, Jesper och moster Anna-Carin.

Nä, nu ska jag mysa lite med mina kids. Ska se om jag kan få upp lite bilder i eftermiddag från Piteå och raketerna i stan från igår. Annars kommer dom snart! Ha en bra dag!

20140101-094536.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.