Molly 4 år!

20140103-221036.jpg

Helt galet vad fort tiden går! Börjar banne mig känna mig gammal.. Molly fyller fyra år idag. FYRA!! Shit.. Känns som att det var igår vi fick åka in för att möta den lilla guldklimpen! Men så var det inte nej.. Fyra år.. Våran stora älskling!

Kanske ska skriva några rader om henne då. Min lilla humörbomb! Kan gå från superglad till fly förbannad på 2 hundradelar och då med besked! Det är inget ”arg och skriker lite” utan det är ”så galet arg, skriker och grinar, sparkar i väggar och på saker, kastar grejer”-ilska! Det funkar inte att prata med henne om det, funkar inte att argumentera med henne och det är inte en kram hon vill ha! Hon behöver ett ställe att lugna ner sig på så att hon får komma ut när hon är klar med sitt liksom. Hennes rum förstås! Jag ser det ju egentligen som en bestraffning att göra så, men när jag tänker efter så är det faktiskt inte det egentligen. För det funkar ju för henne och hon lugnar sig ganska snabbt (efter ännu mer skrik och kastande av grejer). Antingen kommer hon ut och får säga förlåt eller så sätter hon sig där inne och leker istället och då är allt snabbt glömt.

Men trots alla utbrott och humörsvängningar så har jag aldrig träffat en mysigare och mer kärleksfull unge i hela mitt liv! Hon vill ofta vara nära, kramas, pussas och mysa. Sitta i knäet och bli kliad på ryggen och magen(!) är ju också en favorit. Och hon är verkligen en unge som gör att man får sig ett gott skratt flera gånger om dagen med sina kloka kommentarer! Och en riktig tjötröv! Hon är aldrig tyst! Aldrig. Inte ens när hon sover. Kan ju vara både positivt och negativt men ack vad hon är söt, haha!

Fick en tid för fyraårskontroll på bvc den 16/1 så efter det får jag väl skriva lite mer. Jag är ju lite orolig för hennes språk, så det ska bli ”intressant”(?) att höra vad hon kommer säga om det! Vikt och längd är jag inte det minsta orolig för! Hon kommer nog bli längre än både mig och syrran! Och det motoriska är nog inte heller några problem skulle jag tro. Men hur som helst så kommer en uppdatering om det då! Idag fyller hon år och imorn är det kalas! Min stora tjej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.