Latmask!

Känner mig som en stor latmask idag! Och en glömsk sådan.. Men har i alla fall fått postat mina brev som skulle postas och så även handlat lite. Men jag glömde ju det jag egentligen skulle till affären för – kaninmaten! Så nu måste jag åka igen när Jesper kommer hem.. Om han kommer hem.. Blir så less! Hur som helst så behöver det städas här hemma. Men jag orkar tamejtusan inte börja! Har startat en diskmaskin och två maskiner tvätt men längre har jag inte kommit.. Nåja, kanske behöver lite frisk luft. Det toksnöar ute så hundarna hade nog velat komma ut och busa lite. Men hade tänkt göra det imorn (om det är uppehåll) så att man kan få ta lite nya kort på dom! Och även lite mysiga vinterbilder på ungarna kanske. Har ju inga snöbilder alls på ungarna från denna säsong! Eller jo, nu ljög jag. Kanske nån från Piteå.. Men lite fler har väl aldrig skadat!

Har en ledig dag även imorn, som sagt. Och även barnen har ledigt! Vi får se vad vi hittar på mer än att vara ute. Kanske tar tag i städningen imorn istället. Får överväga detta!

För övrigt så är det massa andra tankar som snurrar i huvudet just nu. Vi har börjat prata om att byta bil igen. Då det inte kommer få plats tre bilstolar i baksätet. Möjligtvis om jag kör hela tiden, men det är faktiskt inget alternativ. Jesper vill väl köra ibland han med! Och vi vill helst inte ha något barn i framsätet. Så ja, vi får väl se! Men vet ni någon som är intresserad av en fin V70 så kan ni ju alltid höra av er! Sen har vi även börjat titta på barnvagn. Vi är väl inte riktigt överens men det är ju ett tag kvar. Vagnen som jag vill ha är nedsatt med 2000:- just nu och även liggdelen är nedsatt. Och hade vi haft dom pengarna nu så hade vi köpt den! Men vagnar är ju då långt ifrån gratis.. Aja, vi får väl se hur det blir helt enkelt. Just nu ser jag mest av allt fram emot den 24 januari då vi får se det lilla knytet i magen igen. Hoppas även på att kunna få en smygkik på könet då, höhö!

Nä, nu får jag försöka skrämma iväg latmasken och ta tag i.. Ja.. Nånting i alla fall! Men fick sån jädra halsbränna av maten.. Åh..

One thought on “Latmask!

  1. Hej vi har en emmaljunga citycross som vi säljer. pris de vi tänkt är 4500kr. Är nytt chassi hjul suflett varukorg och 1 års garanti. Den gamla varukorgen är med och gamla sufletten sitter på. Kan fixa bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.