Imorgon smäller det!

Imorgon är det dags för ultraljud nummer två. Då kan jag förhoppningsvis få ett bättre BF-datum. Och kanske en liten sneakpeak på könet.. Nej, vi kan inte hålla oss! Även om jag är rätt jäkla säker på att vi kommer få triss i tjejer. Men samtidigt är jag lite kluven då jag mått så himla annorlunda, och fortfarande mår annorlunda om man jämför med mina två tidigare graviditeter! Fast det sägs ju att ingen är den andra lik.. Även om det inte är helt sant kan jag tycka. För graviditeten med Tindra och Molly var ganska lika! Nåja, vi får se imorgon helt enkelt! Jag kan väl få bli den första i våran syskonskara att bryta trenden med bara flickor? Haha! Hade varit lite kul i alla fall! Men blir såklart glad för vilket som!

Har kommit på att jag inte alls har varit lika duktig på att ta magbilder och sånt denna gången. Förra gången tog jag massor och med Tindra var det ju minst en gång i veckan! Har bara någon enstaka bild nu. Men det beror väl lite på att jag inte tycker att jag har en gravidmage än. Tycker bara jag har en ”ätitförmycketskit”-mage! Kanske kommer när den blivit rundare och mer gravidig..

20140123-124323.jpg

Denna är väl från förra veckan eller nått tror jag..

Just nu ligger jag i soffan med huvudvärk och fryser. Är ganska säker på att mitt hb är lågt. Men jag ska ringa barnmorskan imorgon för att boka tid efter ultraljudet. Känns som ingen ide att gå dit före jag har rätt datum att ge henne liksom. Hade nog inte skadat att börja ta något järntillskott redan nu dock. Kanske skulle åka och köpa hem lite blutsaft. Är redan nog dålig i magen så niferex vill jag nog helst undvika. Men vi får se helt enkelt. Nu försöker jag ladda upp batterierna inför kvällsjobb! Tur att det bara handlar om några timmar..

Men nu ska jag försöka få i mig lite mat innan det är dags att hämta hem kidsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.