Flyttats färdigt! 18+0

Då har vi varit på ultraljudet! Nu har jag väl ändå flyttats färdigt? Fick ett nytt BF till den 26/6. Förstår inte riktigt hur det kan komma sig då jag vet exakt vilken dag jag hade mens sist.. Och vet ganska exakt när jag hade ÄL. Men allt är ju så oregelbundet för mig med pga adenomyosen! Så jag antar att det bara ville sig så! Värsta är att jag har ganska stor koll på när detta skulle ha skett med så ja, men så är det.

Vecka 18+0 är jag i idag då. Vi ville ju gärna veta könet med, men det ville inte den uppenbarligen! Så jag har faktiskt ingen aning! Barnmorskan sa att hon gissade på en tjej för att hon inte sett någon ”pillesnopp” men att vi inte skulle ”måla rummet rosa” liksom. Hon visste inte alls! Men jag har ju sagt det ett tag nu – jag kan inte få pojkar! Så jag är ju rätt säker på att hennes chansning är helt korrekt. Men vi får väl se helt enkelt! Får väl bjuda på två bilder med.

20140124-134323.jpg

20140124-134333.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.