Bitter..

Känner mig rätt bitter. Känns som att taket ska rasa in när som helst och detta jäkla skitvädret! Det bara regnar hela tiden! Blir banne mig tokig snart! Är rätt segt att jobba när det är sånt här väder med. För vi brukar ta en promenad på dagen om vi inte är i skolan och det är inte speciellt roligt för någon om regnet öser ner. Tog en promenad idag i alla fall. Var uppehåll när vi gick men började duggregna lite. Det gör ju inte så mycket. Men stundvis så var ”duggregnet” väldigt tungt och övergick i spöregn. Men det blev nästan 5km i alla fall. Nä detta måste väl vara den blötaste vintern nånsin? Gud vad jag är less!!

Hur som helst så är det en rätt slapp vecka på jobbet denna veckan. Jobbade idag och så jobbar jag onsdag dag och torsdag kväll sen är jag ledig hela helgen! Rätt gott faktiskt efter min 6 dagars vecka förra veckan! Är ju rätt ovan i både kropp och själ så jag känner mig helt slut, haha! Och på fredag ska jag och min kära man mysa lite. Kanske blir en lunch-dejt på tumanhand.. Hihi!

Nä nu ska jag fortsätta titta på mina serier! Ha en bra dag.. Eh.. Kväll..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *