Bebiskläder!

Måste säga att jag är rätt besviken på hur lite könsneutrala kläder som finns. Nu pratar jag inte bara om färger, jag är ju lite av den naturen att alla barn kan ha alla färger, utan om att det ska vara så mycket annat krimskrams! På rosa bodys så hittar man gulliga kattungar eller hjärtan eller så alla dessa spetsar och volanger. Där går faktiskt gränsen även för mig.. Nåja, jag får väl köpa lite av varje och chansa lite. Jag är ju rätt säker på att det är en tjej så det spelar väl ingen roll. Har i alla fall köpt mina första bebisplagg nu! Blev denna sparkdräkt och strumpor från Kappahl (som för övrigt har mest neutrala bebiskläder som faktiskt är fina!):

20140128-124613.jpg

Älskar verkligen ugglor! Så blev alldeles jättelycklig när jag hittade den i en bra storlek. För brås denna bebis på sina systrar så är det ingen stor bebis som kommer ut! Dom kunde ha storlek 50 rätt länge! Den är tunn och bra också med tanke på att det är en sommarbebis som kommer. Sen har jag även köpt ett plagg i storlek 62/68 som jag gissar kommer användas flitigt till nästa höst och vinter! Dessa sparkbyxor från Me&I köpte jag på Tradera:

20140128-124931.jpg

Me&I’s kläder är underbara! Men väldigt dyra (enligt mitt tycke) för ett plagg som växes ur ganska snabbt. Men jag överväger ändå att ha ett party snart! Får väl kika på det. Känner alldeles för få föräldrar tror jag, haha!

Nu kommer det nog bli en hel del shopping månaderna framöver. Är en hel fel som behöver handlas så får ta lite åt gången. Jag har ju inte kvar nånting från töserna så jag verkligen inte skulle ha fler kids! Men det blir nog bra. Denna månaden var det ungarnas rum som fick ett upplyft! Dom fick en bäddsoffa (då Molly har ett behov av att sova bredvid någon) och så lite annat roligt. Blev supermysigt där inne! Har ju lagt upp bild på Facebook men kan lägga upp en här med. Dom är jättenöjda med sitt nya rum och har spenderat många timmar där inne sen det blev klart! Och är dom nöjda så är vi nöjda!

20140128-125823.jpg

I skrivande stund så är vi på leklandet och röjer. Eller ja, ungarna röjer, inte jag! Det är näst intill folktomt. På gott och ont. Vi slipper trängas men det är ju rätt trist att ungarna bara har varandra. Men det är då inga problem att hålla reda på småttingarna i alla fall. Det är vi här och så en familj till. Underbart! Surt att dom har tagit bort dom bekväma fåtöljerna dock.. Efter att vi röjt här får det bli lite mat på Burger King innan vi åker hem.

20140128-130319.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.