Utbrott!

Har en väldigt trött dotter hemma just nu. Det märks. Hennes humör når botten på två hundradelar! Från toppen till botten.. Nyss knackade det på dörren och jag visste att det var Tindras kompis som kom tillbaka för att leka en stund till så Tindra sprang för att öppna. Då får Molly värsta utbrottet och skriker så rösten skär sig och tårarna bara sprutar! Hennes röst blir också väldigt väldigt hes när hon är trött.. Så nu hör man knappt vad hon säger. Jag lade min gamla telefon på laddning för att hon skulle få spela på den (i hopp om att få laga lite mat i fred) och hon får värsta utbrottet för att hon inte fick hålla telefonen tills den startar (batteriet är urladdat). Pust! Man blir ju helt tömd på energi själv när hon är såhär! Och detta för att hon somnade sent igår och var tvungen kliva upp en timme tidigare imorse (och stanna en timme extra på dagis). Vill inte veta hur hon kommer vara imorgon kväll..

För imorgon händer nått alldeles extra! Då ska pappa lämna barna på dagis redan klockan sju på morgonen och blir inte hämtade fören vid fyra på eftermiddagen! För imorgon ska deras mor jobba! Jag ringde till Frösunda assistans igår för att fråga om dom kanske var i behov av timvikarier, det är ju liksom i alla fall en start! Det behövde dom ju tydligen hela tiden så hon bad mig komma in och presentera mig och kanske lämna mitt cv! Sagt och gjort så åkte jag dit imorse och var inte därifrån fören efter tvåtiden på eftermiddagen. Då hade jag fått mig ett vik och hunnit träffa anhöriga på stället där jag ska vara! Imorgon 6.15 ska jag infinna mig hemma hos dom och påbörja min bredvidgång! Hann även skriva anställningsavtal, sekretess och sånna papper! Känns ju rätt bra detta måste jag säga! Bara hoppas att vi kommer trivas ihop. Är ju som en förutsättning.. Men jag känner mig ganska hoppfull!

Och nu är det bara tre dagar kvar tills vi åker till Piteå.. Denna veckan är nog min lyckovecka! Och Molly somnade precis på soffan bredvid mig.. God natt då!

20131218-171553.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.