Piteå

Ja, vi har tagit oss upp och hunnit vara här några dagar. Kom fram i lördags kväll runt 21-tiden tror jag att klockan var. Så skönt att vara här! Hade en mysig julafton ute på stugan och barnen var inte lätt att lura iår. Molly utbrister, så fort tomten sagt hej, ”det är mooorfaaar”! Haha! Jag höll på att dö av skratt! Vi försökte med att tomten var släkt med morfar men vi får väl se om dom går på det. Kanske får hyra in en utomstående tomte till nästa år! Hur som helst så tror jag i alla fall att vi hade nöjda barn och även vi var ju nöjda såklart!

Ikväll har vi boat in oss hos familjen Karlsson/Wikman. För ikväll ska jag och min man gå på bio på tu man hand! Eller nästan så i alla fall.. Jocke ska hänga på också! Men utan barn i alla fall. Man blir lätt bortskämd när man är här.. Med barnvakt menar jag.. Filmen som ska ses är självklart Hobbit! Ska bli grymt! Och självklart har jag myst med bebis! Även Molly har hållit i henne. Älsklingen! Hon är fortfarande helt tokig i bebisar, haha!

20131225-155742.jpg

20131225-155752.jpg

20131225-155809.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *