Närmar sig med stormsteg!

Har några datum att se fram emot nu! Först ut är ju såklart nu på lördag, den 21 december. Då brummar vi norrut! Ska bli så himla mysigt! Julafton ute på stugan och så ska jag självklart snosa lite bebis hos Jennifer och Patrik! Åååh vad jag längtar!

Sen ser jag även fram emot nyår. Blir en afton hemma, som vi brukar. Hoppas även på sällskap från några goda vänner och så blir det någon god mat förstås! Kanske lite fyrverkerier med.

Sen kommer den 10 januari och sen en massa fler datum efter det! Molly fyller ju år den 4 januari också. Men kalaset får bli lite mer i slutet. För hon vill så gärna ha barnkalas så jag tänkte dra ihop en hel kalashelg och det känner jag inte för att ha så nära jul och nyår. Överväger att hon också ska få ha kalas på leklandet. Det var så himla smidigt! Men vi får se. Måste ju få ut inbjudan och allt sånt med.. Åh vad stressad jag blev nu..

Hur som helst – nu är det nära! Mys!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.