Snö!

Det kommer ganska fina stora flingor med snö nu. Kan det inte bara dra in en jäkla snöstorm så att det lägger sig och stannar till sisådär slutet på januari? Sen kan det bli vår igen! Kanske en bit in i februari med bara temperaturerna håller sig över -10! Runt -5 är alldeles perfa!

Tyvärr är det så att snön försvinner direkt. Och det ska bli varmare väder igen! Runt 7 grader. Så inget ordentligt vinterväder ännu! Synd om mina ungar som var alldeles lyriska över att det snöade imorse och att få ta på sig sina overaller! Enligt mig är det ju det jobbigaste med vintern.. Tur att nån var glad över det då! Fast det blir väl enklare iår. Dom klarar ju av att ta på sig alla ytterkläder helt själva. Vantar och att dra över overallen över skorna är väl det enda då!

Sen till en tråkig grej. Blir inget Piteå för oss över jul. Då vi upptäckte att vi har tre trasiga vinterdäck så sket det sig ganska fort! Men vad ska vi göra? Pengar växer inte på träd! Så nu får vi väl se vad som händer. Nått jag vet är att jag snart inte kan håll fingrarna i styr! Jag kommer snart börja julpynta! Och jag måste ta en tankeställare om det blir en riktig julgran eller min fina vita iår..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.