Oj då..

Jag är verkligen värdelös på att hålla denna bloggen vid liv.. Men nu har det hänt endel sen sist jag bloggade, så det är väl dags för en liten uppdatering kanske..

Har i alla fall hunnit jobba endel. Blev väl ca. 6 veckor på lantmännen iår. Ingen större vinst om ni frågar mig.. Vill ha ett ordentligt jobb nu! Måste verkligen försöka lösa detta..

Sen har vi hunnit vara på Ullared med! Taggad som fan när vi åkte dit – besviken som fan när vi åkte därifrån. Hittade inget nämnvärt men lyckades ändå spendera en massa pengar på..typ ingenting.. Så idag har vi varit ute på torp en sväng och shoppat lite nya kläder till barnen! Och häromdagen var jag och barnen ute och köpte en ny overall till Molly. Och mössor till dom båda. Nu börjar barnen vara ordentligt kittade för vintern! Jo, en positiv sak som jag lyckades hitta på Ullared var faktiskt fodrat regnställ till båda kidsen! Det enda som egentligen saknas till dom nu är vinterhandskar och fodrade regnstövlar. För vinterskorna får vi i för tidig julklapp av fina mormor och morfar (min mor och far alltså..)! Koumaskor blev det såklart! Bästa man kan ha!

Jaha, mer då? Tindra spelar fotboll varje måndag fortfarande. Dock börjar inomhusträningen snart och då skulle det bli tis, ons eller tors. Molly verkar helt ointresserad av sport.. Och hon är fortfarande lika trotsig och galen.

Inför jul så tänkte jag, liksom förra året och året innan det, skriva ner en önskelista som barnen önskar sig. Verkade ju som ett bra koncept, eller?

Just det! En sak till har ju faktiskt hänt! Jag har haft mitt första riktiga fotojobb! Jätteroligt! Och mina ”kunder” var väldigt nöjda, så det var extra roligt. Lite bilder från det kommer att komma ut på min facebooksida https://www.facebook.com/malinsfoto.nu?bookmark_t=page

044 010

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.