Julklappar!

Börjar bli dags att fundera på julklappar igen. Tycker att det är jättesvårt! Och iår är det nästan ännu svårare än tidigare. Känns som att jag inte har någon koll alls på vad mina egna barn gillar liksom. Däremot funderar jag på om vi skulle ha beställt alla julklappar iår. Lekmer.se har ju ett väldigt stort utbud med både leksaker och kläder (bl.a.) och till bra priser! Då slipper man springa runt i olika affärer och leta efter alla leksaker och sånt som barnen önskar sig. Bara klicka hem en beställning och sen hämta på posten, hur bekvämt som helst!

Jag vet inte riktigt hur det ska gå att knåpa ihop en sån önskelista som jag brukar lägga upp här på bloggen. För jag har faktiskt ingen aning om vad barnen önskar sig iår! Får nog fila på det lite till! Tindra gillar ju fortfarande sina bilar och Molly sina dockor. Men jag kan ju inte köpa samma saker till dom varje år, eller? Nåja, det ordnar sig säkert!

Jag längtar faktiskt lite till julen nu. Dels efter att få julpynta, men sen att få fira jul uppe i Piteå. MYS! Och snön..

One thought on “Julklappar!

  1. Nåja, tänk nu på att ni ska upp!! allt ska ju rymmas i bilen, eller också skickar du beställningen så den kommer hit direkt, du hinner ju slå in klapparna här. Vi längtar så att ni kommer!! kram till er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.