Hockey och promenad

Tindra har tjatat ett tag om att hon vill börja spela hockey. Visst, det är väl bara börja då. Eller? I alla fall så fick vi hem en lapp i brevlådan om att man fick komma och pröva på hockey i lördags, så Jesper och Tindra åkte upp. Hon hade nog ”the time of her life” bokstavligt talat! Men det var ju verkligen bambi på hal is.. Så i söndags åkte hela familjen upp till ishallen och åkte lite. Det börjar gå lite bättre, men hon behöver definitivt bättre skridskor! Igår var det dags igen, riktig träning! Hon var supertaggad! Bambi i början men det gick lite bättre mot slutet. Så nu är det bara dags att börja inhandla alla skydd. Och en egen hjälm och nya skridskor. Hört att allt sånt är billigt.. Hrmf! Aja, så länge ungen är lycklig får hon fortsätta! 001

Ikväll är det även dags för fotbollsträning! Inomhusträningen börjar idag. Dom ska tydligen hålla till på Äsperödsskolan. Får väl se om det blir jag eller Jesper som åker med henne.

Molly verkar vilja börja med ridning. Men hon är lite för liten ännu tyvärr. Har bara hittat grupper från 5 år. Å andra sidan har hon inte sagt nått på länge, så jag vet faktiskt inte. Hon är helt ointresserad!

Nåja, nog om sport! Idag tog vi en promenad tillsammans. Jag, barnen och hundarna. Blev en sväng genom skogen och sammanlagt var vi ute 1 timme. Var jättemysigt i det fina höstvädret vi har haft idag. Men måste erkänna att jag längtar lite efter snön. Men mest av allt längtar jag till våren och sommaren.. Den har knappt tagit slut bara.. Nåja, lite bilder blev det i alla fall!

033 035 043 047 031 029 026 023 021 054 053 051Nu hamnade bilderna i oordning, men jag orkar inte flytta runt dom! Molly ser inte ut att vara helt full i fan va? Haha, jisses! Men vi hade jättemysigt i alla fall!

Sen är det en massa annat som händer just nu, men det tänker jag inte skriva här!
Ha en fortsatt trevlig dag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.