Shoppat!

Idag har jag hunnit med mycket! Städat lite, rensat lite och så har jag varit på en shoppingrunda! Började på deval där jag köpte nya vår/regnjackor till ungarna. Molly fick en ceriserosa och Tindra en blålila. Superfina!

20130327-142353.jpg

Sen har jag köpt nya vårmössor och fingervantar. Men mössorna har jag ingen bild på nu för dom har dom på sig. Även köpt en söt godisskål som jag ska fylla till helgen.

20130327-142544.jpg

Den var lite sådär fulsöt, haha! Även inhandlat påskfjädrar och förkläden och grejer till barna som ska vara påskkärringar på dagis imorgon. Ja, så jag har varit lite överallt faktiskt. Nu saknas bara stövlar och gympadojjor sen är även ungarna klara för vårens bravader! Jag har varit redo sen förra veckan! Då min nya vårjacka och mina converse kom, höhö! Nöjd! Sen har jag ju skinnjackan med..

Nu sitter jag bara och väntar på att svärmor ska komma hit en sväng och lämna påskägg till kidsen. Sen är det bara vänta lite till för att kunna åka och hämta gamlingen (Jesper) i dingle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.