Påsk alltså?

Skärtorsdagen spenderades med mina goda vänner Malin och Julia. Var i Göteborg och mös. Var lite nervös inför att köra bil i den stan men jag tycker att jag behöll lugnet ganska bra ändå.

Hade sen tänkt sitta hemma hela kvällen, kände mig rätt seg.. Men köpte några cider i alla fall. Och efter många om och men så slutade det ändå med att Julia kom hit och vi hamnade på Mortens för att kolla på syster sol! Hon är grym!

Idag är jag inte på topp kan jag lova.. Men smällar man får ta haha! Grillen är påväg att startas och det ska bli spännande. För idag har jag testat nått nytt! Gjorde en marinad på cola, en liten klick dijonsenap, chipotlepasta, soya, chilipulver, curry och chayenne. På kycklingfilé och sedan lindade jag bacon runt dom. Så det ska verkligen bli intressant att smaka!

Frågan är hur resten av helgen kommer se ut..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.