Men vilken seg påsk!

Idag har jag suttit på akuten halva dagen! Satte ju in en spiral i slutet av februari och har blött sen dess typ.. Men för någon dag sen slutade det och idag har jag haft en jävligt konstig känsla. Har verkligen känts fel och som att spiralen är påväg ut! Har gjort svinont i magen och jag har knappt kunnat röra på mig. Så jag åkte in och blev sittandes i ett par timmar. Till slut kom läkaren. En jättegullig kvinna som verkligen tog sig tid och kollade och kände och var försiktig! Men allt såg bra ut, spiralen satt perfekt och alla prover var bra. Ingen graviditet (tack och lov!) och ingen uvi. Hon är även den första läkare som sagt till mig att det syntes på mitt vul att jag har adenomyos! Inte ens min läkare har sagt det! Att det syntes tydligt alltså… Han har bara sagt att han misstänkt det.. Hur som helst så kunde hon inte se nått som var galet, vilket var rätt skönt, men fick ju inga svar på varför jag har ont heller.. Nåja, har i alla fall hjälpt med lite smärtstillande så det är skönt! Men jäkligt segt att ha suttit så länge och väntat och få ett besked på fem minuter liksom.. Kändes lite ovärt! Men så är det! Och det var skönt att höra att spiralen satt där den skulle!

Imorn är det dags för dop för lilla Albin! Ska bli mysigt! Men jag vette fasen vad jag ska ha på mig bara.. Får försöka rota fram nått! Måste försöka sparka igång min blixt också. Den verkar ha gett upp. Ska ju fota imorn.. Får gå igenom hela utrustningen och kolla så jag har batteri i grejerna med.. Underlättar ju saken då, haha!

Har i alla fall friserat mina små fröknar idag.. Får väl se hur Tindra ser ut imorn när håret torkat. Är säkert hur skevt som helst. Men vad gör man när fröken inte riktigt vill gå till en frisör? Aja det duger säkert!

Nä nu får jag faktiskt ta och rota igenom garderob och kameragrejer innan filmen börjar klockan 21.00!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.