Kan inte riktigt hålla mig..

Har lite svårt att hålla mig.. Kanske krävdes en liten paus för att få igång inspirationen? Har försökt fräscha upp lite i utseendet här med, så vi får se, men jag saknar min blogg!

Kan väl dra igång det hela med att visa lite bilder från i fredags. Tog mig en liten sväng ner till skeppsviken..

skeppsviken 019

skeppsviken 031

skeppsviken 004

skeppsviken 005

Vad händer annars runt omkring då? Inte vidare mycket. Molly blev lite av ett monster igen efter att vi slutade med nappen och snutten. Men inte lika hemskt som i höstas i alla fall, så det är skönt! Hon får inte sina vredesutbrott på samma sätt och är oftast en glad liten skit! Men det växer horn i pannan på henne och att jävlas med Tindra är det bästa hon vet.. Ibland känns det som att hon VILL att man ska bli arg på henne.. Nåja, det går väl över kanske.

Annars är det väldigt dött här kan jag tycka. Letar jobb för fullt! Försöker gå ner alla jävla kilon jag gått upp under hösten/vintern. Men jag har mina aningar om vad viktuppgången, för det mesta, beror på. Men dom ska väck, så är det bara! Ska faktiskt alldeles strax klä på mig och ta en härlig promenad med hundarna. Är ju även hundvakt åt Malins lilla skrutt, Thea, så det blir lite ojämn vikt i händerna, skulle haft en hund till så hade det varit jämnt, haha!

Ha en trevlig dag! Nu – ut i solen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.