Jobbsök!

Igår hade jag och Nina en riktig jobbjagardag! Åkte ut till torp och lämnade CV på endel ställen. Sen åkte jag hem och skrev ut några fler CV och åkte vidare ut på några fler ställen. Finns ett ställe som jag hoppas på lite extra mycket, men vi får väl se.

Idag hade jag fått ett mail från NU-sjukvården. Dom undrade om jag hade fått tag på nått jobb eller om jag skulle vara intresserad av sommarjobb. Fick ju snällt svara att jag fortfarande var öppen för vad dom har att erbjuda. Men ärligt talat så tog det emot.. Men det beror helt och hållet på vilken avdelning det blir. Skulle jag komma in på förlossningen eller BB så kommer jag nog tacka ja! Möjligtvis även akuten. Men skulle jag bli erbjuden urologen igen kommer jag tacka nej. Jag klarar inte av det! Men men, vi får se helt enkelt. Är ju inte ens säkert att dom hör av sig heller.. Men har lite småångest nu!

Idag har jag varit gött seg! Och nu känner jag mig lite febrig. Men jag orkar verkligen inte bli sjuk igen! Så jag hoppas att det bara beror på att jag är trött..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *