Shoppat!

Idag har jag äntligen fått tummen ur och shoppat mig lite nytt smink! En foundation, kajal, maskara och en svamp! Och jag är jäkligt nöjd med den foundation jag köpte. Testade den när jag kom hem och det känns inte ens att jag har det på mig. Det är den som går på reklam på tv nu.

image

Toppenbra verkligen! Och äntligen verkar jag ha fått tag i en maskara som inte lägger sig som ett svart lager under ögonen. Också tummen upp!

Även varit hos frisören idag. Toppat håret. Men den människan kunde verkligen inte klippa! Huja! Tur att mitt hår växer hyfsat fort.. Blev alltså jätteojämnt och jaa jag vet inte. Nåja..

Händer imorn då? Jaa, jag ska gå på ett pass trx vid 12 och sen ska eventuellt jag och Malin åka och hälsa på på lantmännen. Får väl se hur det blir!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.